Bokföring i Sundsvall - vi hjälper ert företag!

Behöver ni hjälp med bokföring? I så fall har ni kommit rätt. Vi är en redovisningsbyrå i Sundsvall som alltid sätter kunden i första rummet och som genom vårt arbete kan hjälpa företag att få en bättre ordning på sin ekonomiska situation och administration. Vi hjälper er med bokföring i grundbok och huvudbok och kan även hjälpa er med budgetplanering, skattedeklarationer, resultatbudget, likviditetsbudget och med exempelvis momsdeklaration.

Vi sätter en ära i att vara flexibla och där våra tjänster anpassas efter kundens behov, önskemål och krav. Detta gör att såväl mindre som medelstora företag med fördel kan låta oss sköta bokföringen och där företaget i sin tur kan lägga fokuset på det man är verksam inom - och ta nästa steg. Något vi gärna gör tillsammans då vårt mål är att skapa långsiktiga samarbeten med våra kunder.

Tygg och flexibel bokföring till fast pris

Bokföring fast pris? Ja, hos oss så gäller detta och där vi gemensamt ser över er verksamhet för att hitta rätt pris. Vi arbetar nära våra kunder och vi ger alltid det där lilla extra i serviceväg. Behöver du oss eller om du har någonting som kräver mer akut hjälp så är vi bara ett samtal bort. Vi vill vara en personlig partner - även om den mesta av kontakten sker via skärmar, telefon eller via mail. Du ska känna dig trygg med att lämna din bokföring i våra händer.

Samtliga våra medarbetare har givetvis adekvat utbildning och arbetar enligt god redovisningssed och i enlighet med de lagar och regler som finns - oavsett om ni gör affärer i Sverige, inom EU eller mer globalt: vi kan hjälpa er!

Bli kund hos oss