Bokföringsbyrå i Sundsvall

Vi är en lokal bokföringsbyrå som åtar oss uppdrag från såväl små som medelstora företag samt från exempelvis organisationer och föreningar. Kort sagt: behöver ni hjälp med redovisning, bokföring eller med andra ekonomiska tjänster så står vi redo att hjälpa er.

Vår bokföringsbyrå i Sundsvall sätter alltid kunden i centrum och vi erbjuder alltid personliga, skräddarsydda lösningar efter kundens unika behov, krav och önskemål.

Vad är en bokföringsbyrå? Frågan är ganska given och svaret är att vi arbetar med att hjälpa våra kunder med allt från att registrera fakturor, ta hand om betalningar, sköter årsredovisningar och gör olika bokslut. Utöver detta så hjälper vi även till med redovisning av moms, skatteinbetalningar, löneberedning och med exempelvis skatteplanering. Vi erbjuder, helt enkelt, det mesta du kan tänka dig inom redovisningstjänster. En bokföringsbyrå och en redovisningsbyrå är olika namn på samma sak.

Smidig bokföringstjänst som underlättar ert arbete

Vi är auktoriserade och samtliga anställda hos oss har adekvat utbildning för de arbetsuppgifter de utför. Vi följer god redovisningssed och vi håller oss alltid ajour med nya händelser och uppdateringar av lagar och regler. Samtidigt är vi moderna och kan hjälpa våra kunder oavsett vad i landet de befinner sig. Även om vi en lokal bokföringsbyrå i Sundsvall så kan den nya tekniken möjliggöra för oss att erbjuda olika redovisningstjänster även till företag på annan ort.

Vi är flexibla och vi sätter en ära i den personliga kontakten. Vårt mål är att sätta oss in i hur ditt företag fungerar, identifiera brister och styrkor och genom detta skapa en bättre lönsamhet för er. Genom att anlita oss så kan ni fullt ut koncentrera er på den huvudsakliga sysslan inom ert företag. Resten sköter vi.

Exempel på bokföringstjänster vi erbjuder:

  • Bokföring
  • Momsredovisning
  • Deklarationer
  • Bokslut

Bli kund hos oss