Vi sköter er redovisning i Sundsvall

Har ni kontroll över er ekonomi? Den frågan är avgörande för hur företagets framtid ser ut. Tyvärr finns det många företag som har problem och som inte är medvetna om att dessa finns. Det finns nästan alltid saker att skruva på - och därmed också pengar att tjäna. Genom att anlita oss för en redovisning i Sundsvall så garanteras ni kvalitet i varje led och en tjänst som skräddarsys utifrån era specifika behov, önskemål och krav.

Vi levererar tjänster av högsta kvalitet som ligger helt i enlighet med de lagar och regler som finns. Det gör skillnad i det långa loppet. Genom att välja oss för exempelvis löpande redovisning, redovisning ekonomi, budgetering, extern och intern redovisning, fakturahantering och affärsredovisning så investerar ni i er egen trygghet och säkerhet: vi ger er den tid ni behöver för att växa. Ni kan fullt ut fokusera på er kärnverksamhet och bygga vidare på att nå toppen inom detta. Oavsett vilken bransch ni är verksamma inom och oavsett storlek - våra tjänster inom redovisning är för alla.

Vi fungerar även som ett bollplank till våra kunder. Genom professionell ekonomisk rådgivning så kan ni undvika ödesdigra misstag i samband med affärer, olika investeringar eller exempelvis ägarbyten och partnerskap. Vi ser över alla siffror och sätter oss in i just ert ärende. Det kan vara det bästa beslut ni någonsin tar.

Flexibel och modern redovisningstjänst på era villkor

Vi är ett företag som arbetar externt mot alla typer av kunder. Från mindre verksamheter vidare till medelstora sådana och hela vägen till olika stiftelser och föreningar. Vi tar oss an alla uppdrag med samma fokus och behandlar alla kunder med största respekt. Oavsett vad du behöver hjälp med så erbjuds du personlig service på dina villkor.

Vi arbetar modernt, vilket innebär att exempelvis digital redovisning är en självklarhet. Många kunder väljer vår digitala redovisningstjänst och känner att den fungerar på ett smidigt sätt. Vi trycker hårt på personlig kontakt och service - även om vi inte möts rent fysiskt. Du lägger ett stort ansvar i våra händer och självklart ska du känna att du litar på oss, vet vilka vi är och hur vi arbetar - även om lejonparten av våra möten sker via skärmar.

Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder. Vi vill vara en stabil partner både i nuet och i framtiden. Vi vet att det alltid finns frågor hos företagare och vi vet att alla regler kan vara svåra att sätta sig in i - vilken tolkning är egentligen korrekt? Väljer ni oss för er redovisning i Sundsvall så får ni en hängiven, engagerad partner som är fullt ut dedikerad uppgiften - oavsett vilken uppgift det handlar om. Vi är en personlig byrå som byggt upp en kärna av kunder som vi växer tillsammans med. Hos oss råder en familjär känsla och den är vi stolt över. Du är välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi hur vi kan hjälpa er med er redovisning på bästa sätt.

Exempel på våra tjänster inom redovisning:

  • Löpande redovisning
  • Redovisning
  • Budgetering
  • Lönehantering
  • Skatterådgivning
  • Fakturahantering
  • Arbetsgivardeklaration

Kontakta oss