Redovisningsbyrå Sundsvall - låt oss hjälpa er!

Behöver ditt företag hjälp med redovisning och andra administrativa tjänster? Vi är en lokal redovisningsbyrå med sätet i Sundsvall som mer än gärna tar ett krafttag om er ekonomi. Vi är idag redovisningsbyrå åt flertalet företag - stora såväl som mindre - och föreningar samt organisationer. Vi sätter alltid kunden i fokus och vi skräddarsyr lösningar efter era unika behov.

Vad behöver ni hjälp med? Den personliga servicen ska alltid genomsyra vår verksamhet. Vi är professionella och auktoriserade redovisningskonsulter som jobbar i enligt med god redovisningssed och som följer de lagar och regler som finns. Dessa förändras och det gäller i och med detta också att hänga med i utvecklingen - i synnerhet om man, som vi, har kunder som gör affärer utanför Sverige och ibland även utanför EU. Vi utbildar oss löpande och håller oss ajour med vad som gäller.

Välj oss för flexibla ekonomitjänster som tar företaget framåt

Som kund till oss kan du vara helt trygg med att allt från bokföring, löneadministration, fakturahantering vidare till löpande ekonomi är i säkra händer. Vi tar hand om allt detta, men du kan även inkludera exempelvis redovisnings- och bokföringshjälp i tjänsterna du vill ha hjälp med. Vi sköter även inlämning av årsredovisning och kan - som ett led i vår personliga service - även ge personlig rådgivning samt förändringsrådgivning.

Vi hjälper våra kunder med det stora såväl som det lite mindre - alltid till en fast taxa och alltid till rimliga priser. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer.

Du tjänar på att välja oss som redovisningsbyrå i Sundsvall

Att välja oss som redovisningsbyrå i Sundsvall är att välja det trygga valet. Vi vet att allt som har med administration vidare till ekonomi och redovisning dels kan vara knivigt för en lekman att sätta sig in och dels också extremt tidskrävande. Många företag sköter redovisning och allt annat på egen hand - men till vilket pris?

Vår erfarenhet säger att många timmar läggs på detta i onödan. Timmar som istället skulle ha gjort skillnad inom andra områden och då primärt på företagets huvudsakliga område. Sett ur det perspektivet så blir professionell hjälp ovärderlig. Dessutom kan vi, inom loppet av vår professionalism, även hjälpa till med exempelvis skatteplanering samt bistå med råd inför större affärshändelser och transaktioner. Vi kan hjälpa er att spara mycket pengar!

Exempel på tjänster vår Redovisningsbyrå Sundsvall erbjuder:

  • Bokföring
  • Deklaration
  • Kundfakturor
  • Löneadministration
  • Momsrapporter
  • Budgetering
  • Skatterådgivning

Genom att anlita oss som er redovisningsbyrå i Sundsvall så kan ni fullt ut fokusera på det ni specialiserat er på. På samma sätt sköter vi exakt det vi specialiserat oss på: din redovisning, administration och ekonomi.

Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte!

Kontakt