Anlita oss som redovisningsekonom i Sundsvall

Är ni på jakt efter en extern redovisningsekonom i Sundsvall? I så fall så har ni verkligen hittat rätt. Vårt företag brinner för att hjälpa våra kunder att få bättre koll över det ekonomiska och mer administrativa i sina verksamheter - oavsett vilken bransch man är verksam inom och oavsett storlek på företaget: vi kan hjälpa alla med att ta fram skräddarsydda, mer personliga lösningar. Det gör att ni fullt ut kan koncentrera er på det ni kan - precis som vi gör.

Vad gör en redovisningsekonom? Anlitar du oss så kan vi sköta allt från inbetalning av skatter, av moms, av arbetsgivaravgifter och andra ekonomiska frågor vidare till exempelvis analyser av er bokslutsrapport - varför gick det som det gick och hur kan ni nå er fulla potential? Vi kan även bidra med ekonomisk rådgivning och med ekonomisk planering för framtiden. Vi kan, helt enkelt, hjälpa er med alla typer av ekonomijobb. Som kund kommer du att känna att du har en trygg, stabil och kunnig partner om du väljer oss som redovisningsekonom i Sundsvall. Vi bygger med tanke på framtiden och ser långsiktiga samarbeten och relationer som en självklarhet.

Vi erbjuder auktoriserad redovisning med personlig hjälp

Vi vill växa tillsammans med våra kunder och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera kvalitet i varje led. Detta innebär att vi sätter oss in i er verksamhet och förstår era behov, krav och önskemål. Vi identifierar eventuella problem och ser styrkor som ni kan bygga vidare på. Varje kund är unik och har unika behov. Det är viktigt att inse då vi genom detta också kan leverera skräddarsydda lösningar.

Anlita oss