Vi är er nya redovisningskonsult i Sundsvall

Målet med vår verksamhet är att göra resan för våra kunder enklare och mer lukrativ. Genom att anlita oss som redovisningskonsult i Sundsvall så köper ni er en trygghet och en säkerhet i att allt sker enligt konstens alla regler. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder och vi lyssnar alltid in på era unika och specifika behov.

Vad gör en redovisningskonsult? Som auktoriserad redovisningskonsult så arbetar vi självständigt och i enlighet med de lagar och regler som finns vad gäller löpande bokföring, deklarationer, årsredovisningar, löpande redovisning och exempelvis skatte- och momsinbetalningar. Utöver detta så upprätthåller vi en kontakt med olika myndigheter och ger dig och ditt företag goda råd gällande exempelvis skatteplanering och andra detaljer som ger er extra fördelar.

Vi ligger ständigt i framkant och utvecklas i takt med tiden. Med örat mot rälsen vidareutbildar vi personalen och håller oss uppdaterade kring vad som sker i branschen.

Personlig och flexibel rådgivning genom våra auktoriserade redovisningskonsulter

Vi är ett bollplank för våra kunder och vi fungerar som en rådgivande tjänst för ekonomi - i det stora och i det mindre. Vår målsättning är alltid att underlätta för våra kunder. Genom vår expertis och breda kunskap så ger du ditt företag en möjlighet att utvecklas och ta nästa steg. Detta genom att ni fullt ut kan fokusera på ryggraden i er verksamhet och lägga all er kraft på det ni kan. Vi lägger all vår kraft på det vi kan. Tillsammans når vi, genom detta, nya höjder. Vi ser fram emot att höra från er och se hur vi som redovisningskonsult i Sundsvall kan hjälpa ert företag på bästa sätt.

Kontakta oss